وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

کارگروه پایش رتبه‌بندی معلمان تشکیل شد

کارگروه پایش رتبه‌بندی معلمان تشکیل شد سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: کارگروه رصد و پایش رتبه‌بندی معلمان تشکیل‌ شده است تا رتبه‌های اعلام‌ شده را کیفیت‌سنجی کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 11
کد خبر: ۱۷۹۳۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، رضامراد صحرایی سرپرست وزارت آموزش‌ و پرورش در دیدار با فرماندهان بسیج فرهنگیان، با تسلیت ایام شهادت مولای متقیان امام علی(ع) و آرزوی توفیق طاعات و عبادات در لیالی قدر، با بیان اینکه بسیج حافظ و تضمین‌کننده انقلاب است، اظهار کرد: آموزش‌ و پرورش هر کشوری آینده آن کشور را رقم می‌زند، لذا برنامه‌ریزی برای اداره بهتر آموزش‌ و پرورش ضرورت دارد و هر طرح و برنامه خوبی برای آموزش‌ و پرورش دارید، آن را اجرایی کنید.

 

وی تصریح کرد: شأن معلمی هم‌زمان با معلم شدن هر معلمی شکل می‌گیرد؛ بنابراین فضای عمومی کشور باید تصویر خوبی از آموزش‌ و پرورش ارائه دهد و نباید این تصویر فقط در حقوق و احکام معلمان منعکس شود.

 

سرپرست وزارت آموزش‌ و پرورش ادامه داد: رتبه‌بندی کار خوبی بود که در دولت سیزدهم شکل گرفت، لذا باید این دستاورد را به‌خوبی ارائه کنیم؛ یکی از نگرانی‌های من رسیدگی به سه نکته مهم در مورد جامعه معلمان است. معیشت معلم بر عهده دولت و مجلس است، منزلت و شأن معلم که بر عهده جامعه، رسانه و خانواده‌ها است و همه دستگاه‌ها در مورد رعایت شأن و منزلت معلم وظیفه‌دارند، اما مرجعیت معلم را فقط از طریق خود معلم و جامعه معلمان باید کسب شود.

 

صحرایی گفت: مرجعیت معلم باید در جامعه شکل بگیرد؛ مرجعیت معلم مربوط به رفتار معلم است و کار و فعالیتی است که معلم انجام می‌دهد و او می‌تواند خودش این مرجعیت را شکل دهد.

 

سرپرست وزارت آموزش‌ و پرورش تصریح کرد: همه بخش‌های جامعه باید بر شأن معلم تمرکز کنند و برای ارتقای آن تلاش کنند، زیرا معلمی‌ شأن پیامبران است و افرایش شأن معلم، حال معلم و جامعه را خوب خواهد کرد.

 

وی با تأکید بر همدلی، همراهی، هماهنگی، همسویی و هم‌زمانی در همه سطوح آموزش‌ و پرورش گفت: دولت قبل به دلیل پیچیده بودن رتبه‌بندی به آن ورود نکرد و در دولت سیزدهم باوجود مدیران جوان انقلابی این کار شکل گرفت و اجرا شد و می‌توان مشکلات مربوط به رتبه‌بندی را هم اصلاح کرد.

 

صحرایی ادامه داد: کارآمدی رتبه‌بندی از هم‌اکنون شروع‌ شده و کارگروه رصد و پایش تشکیل‌ شده است تا رتبه‌های اعلام‌ شده را کیفیت‌سنجی کند. بارگذاری مدارک جدید در سامانه رتبه‌بندی تأیید شده است که باید برای طراحی و اجرای آن کار شود.

 

وی با اشاره به برنامه‌های آتی آموزش‌ و پرورش تأکید کرد: برای هفته بزرگداشت معلم باید بیشترین تلاش خود را انجام دهیم تا هفته‌ای در شأن معلمان داشته باشیم؛ آزمون استخدامی معلمان را در پیش روداریم که بیش از ۲۸ هزار نفر از طریق این آزمون جذب خواهند شد و تغییرات محتوایی بسیار مناسبی برای انتخاب معلم شایسته در آن انجام‌ شده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار